Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Στο πολύπαθο Σπήλι, στα Σφακιά και στην Κάνδανο θα πάνε τα τρία πρώτα ασθενοφόρα που θα παραλάβει η 7η ΥΠΕ Κρήτης, μετά από το σχετικό πρόγραμμα που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια.
Όπως αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος Χανίων, Γιάννης Μανούσακας, σε συζήτηση που έγινε για τα νέα ασθενοφόρα, κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, Θανάση Πλεύρη και του Γ.Γ. κ. Κοτσιώπουλου, παρουσία της Διοικήτριας κας Μπορμπουδάκη, επισημάνθηκε από τον ίδιο η υπόσχεση από τον πρώην Υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος δεσμεύτηκε και ενημέρωσε τότε την 7η ΥΠΕ, ότι το πρώτο όχημα ασθενοφόρο 4Χ4 που θα παραληφθεί θα σταλεί στα Σφακιά.
Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ανέφερε ότι θα παραλάβουν άμεσα τα πρώτα τρία οχήματα από τα οποία το πρώτο θα σταλεί στα Σφακιά, το δεύτερο στην Κάνδανο και το τρίτο στο Σπήλι.

Η είδηση δημοσιεύθηκε σήμερα και φυσικά μας έκανε έξαλλους, μάλιστα όπως έμαθα η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Λίτσα Νικολακάκη αμέσως τηλεφώνησε στην διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία όπως ήταν λογικό το διέψευσε, υποστηρίζοντας οτι το πρώτο απο τα νέα ασθενοφόρα που θα κυκλοφορήσουν στην Κρήτη θα έλθει στην Κίσαμο. 
- Δεν κάνουμε πόλεμο φυσικά στα άλλα Κέντρα Υγείας που μπορεί και αυτά να έχουν το ίδιο ίσως και μεγαλύτερο πρόβλημα, απλά καυτηριάζουμε την αδιαφορία κάποιων. Κάποιων που μας έχουν τάξει τα τελευταία χρόνια λαγούς με πετραχήλια.
Δεν ξέρω αν μας το κάνουν εξεπίτηδες για να δουν αν αντέχουν και πόσο τα νεύρα μας, αλλά θεωρώ οτι δεν μας δίνουν και πολύ σημασία ότι και να κάνουμε, όσες φωνές και να παίξουμε, όσα "τραπεζώματα" και να κάνουμε. Η γραμμή ειναι γνωστή...τάξε και φάε....
Μήπως ειναι ώρα να αλλάξουμε τακτική; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.