Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ"

Αγαπητοί συντοπίτες και συγχωριανοί.
Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για τον τόπο που μας γέννησε. Για το χωριό μας.. τον Πλάτανο. Αγαπάμε τον τόπο μας και αγωνιούμε για το μέλλον του. Αναλαμβάνουμε δράση. Συμμετέχουμε... θέλουμε να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας!! Ονειρευόμαστε ένα τόπο ομορφότερο... καλύτερο.!!
Γιατί εμείς μένουμε εδώ. Και μένουμε σ έναν πανέμορφο,ευλογημένο τόπο. Θέλουμε να γίνουμε και εμείς μέρος αυτής της ομορφιάς. Θέλουμε τα παιδιά μας να μείνουν εδώ και γι  αυτό οφείλουμε να τον κάνουμε καλύτερο. Έχουμε διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και πίστης στην συλλογική προσπάθεια. Δεν μπορούμε να ζητάμε αλλαγές, ανατροπές και υπερβάσεις όταν απέχουμε. Γιατί η αποχή δηλώνει "συνενοχή". Ο καθένας μας έχει "κάτι" να προσφέρει.
 Νιώθουμε ότι αυτός ο τόπος έχει μείνει πίσω. Ο Πλάτανος αλλά και όλη η ευρύτερη περιοχή της Κισάμου. Λείπουν έργα.. υποδομές... ανάδειξη της περιοχής... λείπει το όραμα.
 Κάθε προσπάθεια ειδικά όταν είναι συλλογική χρειάζεται έναν μπροστάρη, έναν αρχηγό που θα μας ενώνει και θα μας κατευθύνει. Εμείς εμπιστευθήκατε τον κ. Μυλωνάκη Γεώργιο,τον οποίο εκτιμούμε και πιστεύουμε. Αρνούμαστε την αντίληψη ότι "όλοι ίδιοι είναι". Καλούμε λοιπόν όλους και όλες εσάς να μας στηρίξετε με την ψήφο σας. Σας περιμένουμε να γίνετε συμπαραστάτες και συμμέτοχοι στην προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες σ' αυτήν την εκλογική αναμέτρηση καλή δύναμη, καλό και δίκαιο αγώνα και καλή επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά!!
Δηλώνουμε παρόντες απέναντι στην ευθύνη και πιστεύουμε στη ρήση του Ν.Καζαντζάκη...
Να αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ.. εγώ θα σώσω τον κόσμο.
Κι αν δεν σωθεί... εγώ θα φταίω....
        ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Οι υποψήφιοι της τοπικής κοινότητας Πλατάνου με την στήριξη του συνδυασμού "ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ"  του ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
-ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου
-ΓΟΝΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ
-ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του Κωνσταντίνου
-ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Ευτύχιου
-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Διονυσίου
-ΝΤΕΝΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Θεοδόση
-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ-ΚΟΥΤΛΙΑΜΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη
-ΧΟΧΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.