Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΗΡΘΑΝ.... ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ .....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΝ..ΕΦΥΓΑΝ

Λίγο σκοτεινή είναι αλλά τι να κάνουμε...δεν ειδοποίησαν εγκαίρως για να πάρουμε τους καλούς φακούς. Δικαιολογίες βέβαια της κακιάς ώρας, δεν πρόλαβε η περιφέρεια να στείλει στα ΜΜΕ ειδοποίηση ότι θα φτάσουν στην Kίσαμο οι εκλεκτοί υποψήφιοι του κ. Αρναουτάκη. Πάντως πρόλαβαν να το στείλουν στο Flashnews (Γιάννη Ξ τι μέσο έχεις;) απ΄όπου το πήραμε και μεις....
 Βλέπετε την συγκέντρωση στην φώτο, η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα (τα καλά θα τα μάθετε από τ' άλλα ΜΜΕ) και είχε σκοπό να ενημερωθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι από την δημοτική αρχή και τους υποψηφίους δημάρχους για τα προβλήματα του δήμου, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που οι ίδιοι έχουν θέσει. Μετά θα ακολουθούσαν ερωτήσεις από τους πολίτες (βλέπετε πολίτες;) οι οποίοι όμως δεν είχαν ειδοποιηθεί.
Οι Δήμαρχοι, υποψήφιος και νυν, έκαναν τις ερωτήσεις τους και πήραν τις απαντήσεις τους, ελπίζω να βγάλουν δελτίο τύπου και οι δυο.... βέβαια.... 
 Το αποτέλεσμα της κάθε τέτοιας μάζωξης, το ξέρουμε, υποσχέσεις Χ2. Ο συνδυασμός του κ. Αρναουτάκης θα ξαναβγεί αυτό είναι γνωστό και δεν είναι συμπέρασμα της αποψινής συνάντησης .. φυσικά δεν τον ενδιαφέρει τόσο το ποσοστό που θα πάρει, που μπορεί να μην είναι 64%, αλλά 54%, αλλά πάλι θα βγει.. οπότε μας έχει σίγουρους....
Φαίνεται εξάλλου στην μια ώρα που κάθισαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι εδώ, έπεσαν τακα-τακα γύρω στα 4.000.000 για έργα στην Κίσαμο,... ελπίζω Ευρώ!!
Φυσικά να μην ξεχάσω να ρίξω και δυο σπόντες ..
α) Τώρα κατάλαβα γιατί έφτιαξαν την καθίζηση στο Μαυρομούστακο... για να μην σκοτωθούν σήμερα που θα ερχόταν τόσο επίσημος κόσμος.
β) Είδατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πόσο ωραία ήταν η αίθουσα του Δημαρχείου; Εκεί γίνονται οι πολιτικές συγκεντρώσεις και όχι στις εκκλησίες.
Τέλος δυο υπόσχεσις από τον Νίκο Καλογερή, (που είμαι σίγουρος ότι θα τις τηρήσει) ότι οι διαγραμμίσεις του ΒΟΑΚ θα ξεκινήσουν φέτος από την Κίσαμο και ότι το έργο στις Λουσακιές θα προχωρήσει.... αυτά μας ενδιαφέρουν.
Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε από τα δελτία τύπου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.