Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

Αγαπητές Κισαμίτισες και Κισαμιτες !!! 
Φίλες και φίλοι!!! 
Σας γνωρίζω καλά και με γνωρίζετε καλύτερα. Ζούμε όλοι μαζί στην Κίσαμο που αγαπούμε, στην Κίσαμο της καρδιάς μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρυφτεί. Άλλωστε και να θέλει δεν μπορεί να το πράξει. Έτσι, είναι νομίζω γνωστή η θητεία μου, ως δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος στο Δήμο Κισάμου την περίοδο της Δημαρχίας του Γιώργο Μυλωνάκη. 
Είναι επίσης γνωστά τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς μου και της εικόνας μου εκείνη την περίοδο. "Εχθροί" και φίλοι σ’ ένα πράγμα συμφωνούν. Αυτό που χαρακτηρίζει το Γιώργο Σκορδυλάκη είναι η εργατικότητά του. Ο Σκορδυλάκης ο Γιώργος, ξέρει και μπορεί να δουλεύει για το Δήμο Κισάμου με πάθος και μεράκι. Ξέρει να δουλεύει και τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι ορατά και στα μικρά και στα μεγάλα .Με θέσεις, προτάσεις και απόψεις. Όχι μόνο στη θεωρία αλλά κυρίως στην πράξη και με προσωπική δουλειά. 
Ευχαριστώ το Γιώργο Μυλωνάκη, τον υποψήφιο δήμαρχο Κισάμου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του για να κάνουμε όλοι μαζί την Κίσαμο Πρωτεύουσα Δύναμη. Είναι γνωστό ότι και ο ίδιος διακατέχεται από το ίδιο πάθος για εργασίας.
Είναι ο δήμαρχος των έργων και όχι των λόγων. Ο Δήμαρχος που λύνει προβλήματα και κάνει ευκολότερη τη ζωή των δημοτών. 
Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες. Ζητούμε την στήριξή σας για να δουλέψουμε για το Δήμο μας με πάθος και μεράκι, συλλογικά ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και ατομικά, πρόθυμος για τα μικρά και τα μεγάλα και κυρίως για τα δύσκολα. 
Καλή αντάμωση στην κάλπη και στη Νίκη!!! 
Σας Ευχαριστώ πολύ. 
Σκορδυλάκης Γεώργιος του Βασιλείου. 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.