Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Καθώς κάποια από τα μέλη του στενού οικογενειακού κύκλου, που αφορά υπόθεση ενδοοικογενειακών διαφορών, ενέπλεξαν, ως μη όφειλαν, το Αννουσάκειο Ίδρυμα σε διαφορές και διενέξεις δικές τους, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, δηλώνει τα εξής: 
1. Το Αννουσάκειο Ίδρυμα, από την φύση και αποστολή του, δεν εμπλέκεται, ούτε και επιθυμεί άλλοι να το εμπλέκουν στις όποιες διαφορές τους. 
2. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Αννουσάκειου Ιδρύματος, όταν πληροφορήθηκε την ανάγκη εισαγωγής της πρεσβυτέρας στο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης του Αννουσάκειου Ιδρύματος, επικοινώνησε με τον υπογράφοντα, Διοικητικό Διευθυντή του Αννουσάκειου, δίδοντάς του οδηγίες, ως προς την άμεση εισαγωγή στο Ίδρυμα και την διευκόλυνση της διαδικασίας. Επιπροσθέτως, κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Αννουσάκειο, ο Σεβασμιώτατος ενημερωνόταν, καθημερινά, από τον Διοικητικό Διευθυντή του Ιδρύματος, ως προς την εξέλιξη της υγείας της. Εκτός αυτού οι οδηγίες του Σεβασμιωτάτου προς τον Διοικητικό Διευθυντή ήταν σαφείς. Σε περίπτωση που προκύψει ξανά θέμα εισαγωγής στο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Ο Άγιος Σπυρίδων» του Αννουσάκειου Ιδρύματος, το Ίδρυμα να ανταποκριθεί άμεσα.
3. Από τις παραπάνω αλήθειες γίνεται φανερό το έμπρακτο και ειλικρινές ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου σε ό,τι αφορά το θέμα της εισαγωγής της πρεσβυτέρας στο Αννουσάκειο.
4. Το Αννουσάκειο Ίδρυμα ζητά από όλους τους εμπλεκομένους στην υπόθεση αυτή των ενδοοικογενεικών διαφορών, να μην εμπλέκουν το Ίδρυμα στις όποιες διαφορές και διενέξεις τους, σεβόμενοι την αποστολή και προσφορά του Ιδρύματος.
Εκ μέρους του Αννουσάκειου Ιδρύματος
Ο Διοικητικός Διευθυντής
Αιδεσ. Πρωτ. π. Αντώνιος Αρετάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.