Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τέλος του 2024 άντε αρχές του 2025 θα ξεκινήσει όπως μας ενημέρωσε ο δήμος μας μέσω Χανιώτικης εφημερίδας, το open mall ή όπως θέλουν να το λένε ανάπλαση του ιστορικού Κέντρου. 
Επειδή αυτό το έργο ειναι ίσως απο τα μεγαλύτερα που θα γίνουν, αλλά με τους ρυθμούς που τρέχουν τα έργα στην Κίσαμο θα είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο να τελειώσει σε καθορισμένο χρόνο, καλό είναι η δημοτική αρχή να κάνει το πλάνο της και να ενημερώσει τα μαγαζιά για τις προθέσεις της. Ήδη έχει αλλάξει σε πολλά την στάση της καλό είναι πριν ξεκινήσει να πει το χρονοδιάγραμμα στους λιγοστούς επιχειρηματίες του κέντρου. Από τώρα μιας και .... ξέρει πότε θα ξεκινήσει.
Ο ΝΕΣΚ πήρε περίοδο χάριτος αφού σχεδιάζει τα πλάνα του και ότι άλλο μπορεί και όπως μπορεί... εξάλλου και αυτός λίγους ενημερώνει, όπως έμαθα, ακόμα και αυτούς που είναι εκλεγμένοι και ανήκουν και στο Δ.Σ του.
Τέτοιο μπάχαλο στην πόλη μας είχαμε χρόνια να δούμε .. 
Υ.Σ Να ψάχνουμε από τώρα και τον επόμενο δρόμο που θα κάνουμε τις παρελάσεις μας, αλλά και το καρναβάλι. Αλλά με αυτούς μπορεί η παρέλαση να γίνει και στο Δραπανιά, και το Καρναβάλι να το μεταφέρουμε στο Έλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.