Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΚΑΒΟΝΗΣΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Τ.Ν ΧΑΝΙΩΝ

 Επίσκεψη είχαμε χθες στην Κίσαμο του προέδρου του ΛΤΝ Χανίων κ. Βιριράκη ο οποίος επιθεώρησε τα έργα στο λιμανάκι της Λίμνης τα οποία βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι της νοτιοδυτικής μεριά του ψαρολίμανου έχει στρωθεί με πλάκες και τις επόμενες μέρες παραδίδεται και το ανακατασκευασμένο μώλος που τα τελευταία χρόνια είχε πάρει μια επικίνδυνη κλίση. 
Φυσικά επιστέφτηκε και το λιμάνι Καβονησίου το οποίο έχει και τα περισσότερα προβλήματα αυτή την στιγμή, αφού απο την μια μπορεί να έχει χιλιάδες ημερήσιους επιβάτες εντούτοις επικρατεί μια αναρχία ειδικά στα παρκαρίσματα των αυτοκινήτων των τουριστών.
Για το θέμα αυτό είπε; 
Στο Καβονησι έχει πολύ κόσμο και ειναι απαραίτητες νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 
Δυστυχώς όλοι θέλουν να παρκάρουν... έξω απο την μπουκαπόρτα των πλοίων...Θα φτιαχτούν οι χώροι στάθμευσης εκεί που πρέπει ώστε να ελευθερωθεί το λιμάνι.
Τέλος ερωτήθηκε για το κλειστό κυλικείο του λιμανιού και την απαράδεκτη κατάσταση να μην μπορεί κανένας να αγοράσει ούτε ένα μικρό μπουκάλι νερό και η απάντηση του ειναι οτι λίαν συντόμως θα ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό αφού πρώτα περάσει την Δευτέρα(σήμερα) απο το Δ.Σ του ΛΤΝ Χανίων που θα συνεδριάσει για τον σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.