Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΕΡΥΚΑΚΗ Ή ΒΑΡΔΑΝΤΩΝΗ

Τελικά η μελέτη με τις ονοματοδοσίες των οδών της πόλης ειναι έτοιμη! Αν και όπως έμαθα η επιτροπή .. απο το 2017 που έχει πάρει απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο και συστήθηκε η επιτροπή έχουν περάσει 5 ολόκληρα χρόνια, κουράστηκε πολύ, εντούτοις ειναι έτοιμη να παραδώσει στο δημοτικό συμβούλιο τον τελικό πίνακα ονοματοδοσίας. 
Πάντως αν δεν γίνει μια ολοκληρωμένη δουλειά ... και απο το Δ.Σ του Δήμου με τους εκατοντάδες χωμάτινους ανώνυμους δρόμους της πόλης, καλύτερα ειναι να μην το ανακινήσουν με προχειροδουλειές. Είναι και μεγάλο το κονδύλι αλλά και πρέπει να ειναι και προσεχτικοί, αφού κάποιοι έχουν ήδη δώσει ονόματα σε κάποιους δρόμους εντελώς αυθαίρετα..

 Η Βαρδαντώνη που πήρε το όνομα της απο τον γνωστό οπλαρχηγό μας, έγινε Αντωνίου Βερυκάκη ή Βαρδαντώνη τιμής ένεκεν... μια μικρή αλλαγή που είχε ζητηθεί απο παλαιότερα αν θυμάμαι καλά και συμπληρώθηκε.
Θα ακολουθήσουν και άλλοι δρόμοι... δεν ξέρω αν μπουν νέες ταμπέλες ή θα έχουμε μόνο αλλαγές όπως η παραπάνω, αλλά καλό ειναι να ξετελέψει κάτι και για την πόλη.... και να δοθεί επιτέλους στην δημοσιότητα και το αποτέλεσμα της επιτροπής ονοματοδοσίας. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στην πόλη εδώ και 5 χρόνια με την παρατεταμμένη αδιαφορία στα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.