Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 6ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Δήμος Κισάμου, σαν συνδιοργανωτής με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους των Χανίων και φορείς της Π.Ε Χανίων, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια σεμνή τελετή, με πολύ λίγο κόσμο, και αφορμή τη διεξαγωγή του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου» κ. Παντελής Κατάκης, με μια σύντομη ομιλία διάβασε ένα μικρό απόσπασμα απο μια ομιλία του μακαριστού Ειρηναίου του 1982 (θα γίνει αναφορά ξεχωριστή) και η κα. Χαριτάκη –Κοτζάνη Στέλλα, η οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής.
 Μικροί μαθητές τραγούδησαν μικρασιάτικα τραγούδια συνοδευόμενοι απο την μπάντα του Δήμου.

Ακολούθως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κελαιδής Ιωάννης άναψε την δάδα των λαμπαδηδρόμων και με πρώτο λαμαπδηδρόμο τον κ. Παντελή Κατάκη έκαναν τον γύρο της πόλης.
Η φλόγα θα καταλήξει μαζί με τις άλλες φλόγες των συνδιοργανωτών δήμων στο Κολυμβάρι και στην Ακαδημία Κρήτης όπου ειναι και η αφετηρία του αυριανού 6ου μαραθωνίου Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.