Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα βρεθεί στην Κίσαμο την Κυριακή 6 του Φλεβάρη για την υπογραφή της σύμβασης για του έργου του "ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ". Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.100.000,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 με Φορέα Χρηματοδότησης το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού- Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Καλοδεχούμενο το έργο που έχει περάσει απο 40 κύματα με αλληλοκατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια. Αν ευτυχήσουμε να το δούμε τελειωμένο θα ειναι μετά απο πολλά χρόνια ένα καλό έργο για την Κίσαμο μιας και θα γίνει εξ θεμελίων και δεν θα ειναι ένα "μπάλωμα", που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε έργα στην Κίσαμο. 
Μπορεί να αργήσαμε 14 χρόνια αλλά η ελπίδα σε αυτόν τον τόπο πεθαίνει τελευταία... Για το κλειστό γυμναστήριο Κισάμου έχουν δαπανηθεί ως και τώρα 842.492,53 € (το 78% της τότε υπάρχουσας πίστωσης) και το έργο είχε σταματήσει το 2008, με τις ευθύνες να πηγαινοέρχονται απο γραφείο σε γραφείο.
Σκοπός ειναι να γίνει φυσικά μπορεί να μην είναι προτεραιότητα όλων μας, αλλά θεωρώ οτι ειναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν οι υποσχέσεις που μας δίνουν έχουν βάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.