Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ No2

18  Μαΐου 2014, τρεις δικοί μας άνθρωποι κατεβαίνουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Αρναουτάκη "Κρήτη πρώτη δύναμη" που ήταν και ο τελικός νικητής και παίρνουν στον Δήμο Κισάμου τους εξής σταυρούς.
Στο γενικό σύνολο του Νομού ο Παναγιώτης έρχεται τρίτος με 5.888 σταυρούς, ο Νίκος Βεστάκης 10ος με 3.534 σταυρούς και η Μαρία Μπικάκη -Παπαδάκη 15η με 2.309 σταυρούς.
Η ιδιαιτερότητα και μπράβο μας είναι ότι ψηφίστηκαν στον Δήμο μας αυτοί οι τρεις υποψήφιοι και μετά ήρθαν τα γερά χαρτιά του κ. Αρναουτάκη, Νίκος Καλογερής, Τάσος Κουρουπάκης και Κώτσογλου. 
Στον άλλο συνδυασμό του κ. Σεραφείμ Τσόκα, οι Κισαμίτες υποψήφιοι πήραν τους παραπάνω σταυρούς με τον Γιώργο Κονταξάκη να παίρνει στον Νομό 5.143 σταυρούς και να έρχεται 2ος στο συνδυασμό του πίσω από την σημερινό υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μαρκογιαννάκη 5.996 σταυρούς, ο Μάρκος Σημαντηράκης πήρε 2.110 και ήταν 4ος και ο Χρήστος Τσοντάκης που θα είναι ξανά υποψήφιος, όπως και ο Γιώργος Κονταξάκης, 1.112 σταυρούς και ήταν 16ος.
Θεωρώ ότι φέτος θα πάνε πολύ καλύτερα λόγω της νωχελικότητας των προηγούμενων εκλεγμένων για εκτέλεση έργων στην περιοχή μας αλλά και στον Νομό μας.
Οι Κισαμίτες υποψήφιοι στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι από τον κ. Αρναουτάκη
ο Αντώνης Παρτσαλάκης, η Πόπη Καπετανάκη και ο Γιάννης Λουφαρδάκης.
Από τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ο Γιώργος Κονταξάκης, ο Χρήστος Τσοντάκης και ο Δημήτρης Χαιρετάκης.
Η λογική λέει ότι πρέπει να στηρίξουμε τους κατ εξοχήν δικού μας ανθρώπους, εξάλλου αυτούς τους βλέπουμε περισσότερο από τους άλλους, και σε αυτούς μπορούμε άνετα να τους την "πούμε".
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους και φυσικά... σε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.