Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ

Ο Συνδυασμός «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ» επικροτεί και αποδέχεται την δημόσια παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιου.
Με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε την επιστολή – παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Αμφιλοχίου και με απόλυτη ειλικρίνεια δηλώνουμε ότι αποδεχόμαστε πλήρως την λογική της ειρήνευσης και της συνεργασίας που με τόσο ξεκάθαρο τρόπο προτάσσει. Άλλωστε, η καλή συνεργασία τόσο εντός της Κισάμου, όσο και σε επίπεδο νομού Χανίων και Κρήτης, είναι το απαραίτητο συστατικό για την επίτευξη των στόχων της περιοχής μας.
Προφανώς θα υπάρξουν παραθέσεις επιχειρημάτων και ανταλλαγή θέσεων. Πράγματι διαπιστώσαμε ότι αν επιχειρήσουμε να ασκήσουμε πολιτική κριτική (για θέματα που θεωρούμε ότι πρέπει), αυτό οδηγεί τελικά σε έντονη αντιπαράθεση, την οποία δεν επιθυμούν οι δημότες. Δηλώνουμε λοιπόν ότι θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε όσο γίνεται την κριτική μας και να περιοριστούμε στις προτάσεις μας, παρά το γεγονός ότι το να ασκείς κριτική είναι αυτονόητο σε μια προεκλογική περίοδο και στοιχείο της δημοκρατίας.
Σε αυτό άλλωστε το πνεύμα κινήθηκε και η άρνηση του «ανοικτού δημόσιου διαλόγου», όπως και συνολικά η τελευταία επιστολή μας. Όμως σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε το όποιο μερίδιο ευθύνης μας αναλογεί και δηλώνουμε ότι θα κινηθούμε με ιδιαίτερη προσοχή το επόμενο 15νθήμερο. Και αν γίνουν λάθη, θα προσπαθήσουμε άμεσα να τα διορθώσουμε.
Ένα είναι δεδομένο, ότι και στην προηγούμενη περίοδο που ήμασταν δημοτική αρχή, στο δημοτικό συμβούλιο υπήρχε ένα εξαιρετικό κλίμα με σεβασμό και συνεργασία όπου ήταν αυτό εφικτό, ενώ και στην επόμενη περίοδο (ειδικά εφόσον είμαστε δημοτική αρχή γιατί αυτή πάντοτε δίνει τον τόνο), δεσμευόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να υπάρχει το μέγιστο δυνατό επίπεδο σεβασμού και συνεργασίας. Και είναι βέβαιο ότι καλοί και άξιοι υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις.
Ευχόμαστε καλό προεκλογικό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μας.
Εκ του συνδυασμού «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.