Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΙΛΑΜΕ....ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Την Διεθνή Ημέρα των Εκπαιδευτικών, 5 Οκτωβρίου τ.έ., πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η συνάντηση των μελών της Λέσχης Φιλαναγνωσίας στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης «Το Φως», με θέμα «Έλληνες λογοτέχνες της Γενιάς του ‘30». 
Η ανθρώπινη επικοινωνία μέσα από τη δημιουργική συζήτηση γύρω από την ανάγνωση ενός βιβλίου αποτελεί πάντα ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.Η Ακαδημία «ανοίγεται» στην κοινωνία μέσα από αυτή την ωραία δράση, στο βιβλίο, το οποίο αποτελεί πνευματική άμυνα στη σύγχρονη εποχή των νέων τεχνολογιών, η οποία μας έχει στερήσει τη σκέψη, ενώ αποτελεί την ευκαιρία ώστε να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και να γίνουμε ενεργοί πολίτες στην Κοινωνία των Πολιτών.
Η παρούσα συνάντηση αποτέλεσε ημέρα συζήτησης και σχεδιασμού των μελλοντικών δράσεων της Λέσχης.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 μ.μ. κατά την  οποία θα συζητηθεί το βιβλίο, με τίτλο: «Το Δαιμόνιο» τουΓιώργουΘεοτοκά, Εκδόσεις «Βιβλιοπωλείον της ‘’Εστίας’’.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανδρομάχη Χουρδάκη, Εκπαιδευτικό - Φιλόλογο (τηλ.: 6989919129) και τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ.: 2824022500).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.