Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ


 Χωρίς διευθυντή και προσωπικό το Ειδικό σχολείο στα Κουτουφιανά 3 μήνες μετά το άνοιγμα της σχολικής χρονιάς.... 
Ξεχάστηκε απο την πολιτεία και η αγωνία, ειδικά των γονέων, στο αποκορύφωμα που βλέπουν τα παιδιά τους να μην έχουν ούτε τα βασικά και τα αυτονόητα, ενώ σίγουρα παραβιάζονται τα δικαιώματα τους.
 Ο δήμος έχει κανει τις απαιτούμενες ενέργειες και έχει ενημερώσει τους πάντες, όπως διαβάζω σε ανάρτηση του αρμοδίου αντιδημάρχου κ Γλαμπεδάκη, ακόμα και τους 4 βουλευτές του νομού μας.  
Μάλιστα καλεί τους γονείς να πάνε στα Χανιά στον προϊστάμενο και να διαμαρτυρηθούν... να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση ... και αν δεν βρουν άκρη να συνεχίσουν τον αγωνα τους, ως το υπουργείο, για να δικαιωθούν!!!!!!!!
- Αυτά δυστυχώς ειναι τα χάλια της παιδείας όχι μόνο στην Κίσαμο αλλά παντού, εδώ βέβαια είμαστε ένα παραπάνω, ξεχασμένοι απο πολιτεία και απο Θεό... αφού κάθε χρόνο κουβεντιάζουμε για τα ίδια και τα ίδια... μάλιστα φαίνεται οτι ακόμα και η καπηλευμένη προσπάθεια του Κωστή Βαρουχάκη, που δεν κανει τίποτα άλλο απο το να βοηθά το σχολείο, κατάντησε άνευ ουσίας. 
- Είναι μόνο το ειδικό σχολείο που πονάει θα μου πείτε; Όχι βέβαια 5 χρονιά τα παιδιά των Λυκείων κάνουν μάθημα σε προκάτ αίθουσες με μια τουαλέτα, μόλις φέτος μετά απο 5 χρόνια απέκτησαν εργαστήρια οι μαθητές του ΕΠΑΛ, τα δημοτικά σχολεία σε κακή κατάσταση και υπάρχει και κατα δημοτική ομολογία και νηπιαγωγείο με ποντίκια...... 
Τι κάνουμε... τίποτα απολύτως, απλά έχουμε μια έφεση να διαμαρτυρόμαστε απο γραφείο σε γραφείο, για να δείξουμε στον κόσμο οτι προσπαθούμε, αλλά το αποτέλεσμα ειναι γνωστό.... 
κανείς δεν μας παίρνει στα σοβαρά, όλοι μας αγνοούν, όλοι μας θεωρούν δεδομένους....
Κι φυσικά τα χάλια ειναι διαχρονικά για να μην κατηγορούμε μονόπλευρα ... αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν σίγουρα οι σημερινοί.
- Πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση ο Κωστής Βαρουχάκης για να κινητοποιηθούν (πάλι) οι υπεύθυνοι; Πρέπει να αγανακτούν οι γονείς και να γράφουν σε φατσισελίδες τις ελλείψεις και τι δεν έχει ένα ειδικό σχολείο που θα έπρεπε πρώτα αυτό να λειτουργεί και μετά όλα τ' άλλα; Πρέπει στο κάτω κάτω της γραφής ο προϊστάμενος να αφήνει ένα ειδικό σχολείο δίχως προσωπικό; 
Για την κυβέρνηση δεν το κουβεντιάζω έχει πολλά μέτωπα ανοικτά και δεν προλαβαίνει.
Τίποτα δεν έπρεπε απ' όλα αυτά να συνέβαινε, αλλά αφού ειμαστε δεδομένοι και ανίκανοι μας βρίσκουν και μας τα κάνουν....
Τεράστια ευθύνη κ. Γλαμπεδάκη η σιωπή και η μη ενημέρωση των πολιτών και δημοτών, ειδικά για τα προβλήματα της παιδείας εκ μέρους της δημοτικής αρχής, και φυσικά δεν έχετε τόση ευθύνη, αλλά έλα μου που ήσασταν και απο εδώ και απο εκεί με τα ίδια προβλήματα, αλλά αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται  .. 
Υ.Σ Λεωφορεία θα βάλετε όταν πάτε για διαμαρτυρία ή θα πάνε με τα αμάξια τους οι γονείς με τα παιδιά...... τα παιδιά φυσικά πρέπει να πάνε πρώτα εκεί για να καταλάβουν τι έγκλημα κάνουν, οι ανεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.