Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Παθόντας και πολύ μάλιστα ο δήμαρχος Κισάμου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην χθεσινή συγκέντρωση - μάλιστα προγραμματισμένη εδώ και καιρό -απο τον συλλογο αδεσποτίας που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, αλλά αναρωτήθηκε κάποια στιγμή, για ποιο λόγο γίνεται η συνάντηση .. γιατί δεν έχει καταλάβει.

Πάντως όπως είπε και κατέγραψε και η κάμερα της Νέας τηλεόρασης, είναι μαζί τους.... άσχετο αν δεν ξέρει για ποιο λόγο μαζεύτηκαν... μάλιστα δυσανασχετώντας γιατί πρέπει να απολογείται, αφού ειναι παθών. 
Στην μικρή ομιλία του είπε οτι ο δήμος έχει κάνει τα πάντα που περνούν από το χέρι του, και την ευθύνη την έχει πλέον η πολιτεία. Ενας μικρός δήμος είμαστε  δίχως πολύ προσωπικό, εκτός απο ύδρευση και καθαριότητα, δεν μπορεί να εκτελεστεί καμία εντολή.
Τέλος ο δήμαρχος ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση... η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και ξεκίνησε στις 18.00 ενώ ο δήμαρχος έφτασε στην αίθουσα στις 19.30, όταν είχαν φύγει αρκετοί και η συνάντηση είχε σχεδόν τελειώσει .. ενώ στην αιθουσα βρισκόταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καρτσωνάκης και παραβρέθηκε και ο κ Σκορδιλάκης.

Η αλήθεια ειναι ειναι σοβαρό θέμα και η δημοτική μας αρχή ειναι όπως φαίνεται απούσα... φυσικά όποιος ειναι παθών για να το δείξει και έμπρακτα γίνεται και μέλος του συλλόγου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.