Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ


Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Ο Άγιος Σπυρίδων», της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, δια του Διοικητικού Διευθυντού αυτού, Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου, π. Αντωνίου Αρετάκη, εκφράζει  θερμές ευχαριστίες  προς τις  Βουλευτές του Νομού Χανίων  κυρίες: Ντόρα Μπακογιάννη και Σέβη Βολουδάκη, για την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή τους στην έκδοση  ΦΕΚ, με αριθμό  Φύλλου  5164,  Τεύχος Β΄  και ημερομηνία 12/09/2024.
Το προαναφερόμενο ΦΕΚ προκύπτει από την τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων  Υπουργικών αποφάσεων και αφορά τις προδιαγραφές λειτουργίας  των Κέντρων Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας, με δυνατότητα εφαρμογής σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, ανοίγοντας για πρώτη φορά τον δρόμο δημιουργίας μικρών Κέντρων Α-Α. Κέντρο, που το Αννουσάκειο Ίδρυμα, πρωτοπορώντας και στον χώρο αυτό της Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, λειτουργεί ήδη αρκετά χρόνια, το οποίο, σύμφωνα με αξιολογήσεις και στατιστικές, ευρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων, σε επιτυχία Κέντρων Αποθεραπείας-Αποκατάστασης ανά το Πανελλήνιο. 
Οι  εν λόγω Κοινοβουλευτικές εκπρόσωποι του Νομού Χανίων συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της δημιουργίας  του  νέου αυτού ΦΕΚ  επιλύοντας ένα σοβαρό ζήτημα του Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, του Αννουσάκειου Ιδρύματος, καθιστώντας το νομότυπο,  μέσω περιορισμένων και εφικτών κτιριολογικών παρεμβάσεων, οι οποίες και άμεσα δρομολογούνται. 
Εκφράζουμε και πάλι  θερμές ευχαριστίες προς τις προαναφερόμενες Κοινοβουλευτικές εκπροσώπους του Νομού Χανίων, οι οποίες ασμένως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας στήριξης και αρωγής της ομαλής πορείας και λειτουργίας του Αννουσάκειου Ιδρύματος,   εντός του οποίου εντάσσεται και η λειτουργία του Κέντρου Αποθεραπείας – Αποκατάστασης που, επί σειρά ετών, το Ίδρυμα λειτουργεί. Καλούμε και παρακαλούμε, τέλος, Φορείς και Πρόσωπα, όπως στηρίζουν τις δομές και δράσεις του Αννουσάκειου Ιδρύματος, Ίδρυμα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς σε καθημερινή βάση, μέσα από τις πολλές και ποικίλες προνοιακές, φιλανθρωπικές κ.α. δομές και δράσεις του, καλύπτει ανάγκες δεκάδων-εκατοντάδων εμπερίστατων μεμονωμένων προσώπων και οικογενειών. Τυχόν δε παρασάλευση λειτουργίας των δομών του θα προκαλέσει μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα και ζήτημα, όχι μόνο σε Κίσαμο και σε Σέλινο, αλλά στον Νομό Χανίων και ευρύτερα.  
Εκ του Αννουσάκειου Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.