Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΝΕ.ΚΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Η «Νεολαία Κισσάμου» πραγματοποίησε δωρεά υλικών και μέσων πυρόσβεσης προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου, με στόχο τη στήριξη του πολύτιμου έργου της για την προστασία της τοπικής μας κοινωνίας. Με αυτή τη συμβολική κίνηση, ο Σύλλογος επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και να ενισχύσει τις προσπάθειες των πυροσβεστών μας.
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Νεολαίας Κισάμου για την ενίσχυση της Υπηρεσίας με υλικά και μέσα και ανέφερε ότι «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και ότι θα ενισχυθεί σημαντικά ο μηχανισμός δασοπυρόσβεσης της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η ευαισθητοποίηση αυτή της Νεολαίας Κισάμου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, είναι τουλάχιστον συγκινητική και αποδεικνύει εμπράκτως την αναγνώριση της προσφοράς του Πυροσβεστικού Σώματος στην τοπική κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα μας οπλίζει με δύναμη προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της Προστασίας του Πολίτη».
Εκ της ΝΕ.ΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.