Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Η ΧΕΣΤΡΑ ΤΟΥ ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ

Ένα 1€ το κατούρημα στο Λαφονήσι... βέβαια αν δεν έχεις μετρητά τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα .... 
Αν δείτε λοιπόν κανένα φουργιόζο να γλακά προς τον γυαλό. ....το πρόβλημα θα είναι ότι είχε μαζί του μόνο κάρτα και όχι μετρητά. 

Θα σωθεί ο δήμος αν χάσει ένα Ε; Μπορεί.
Πάμε τωρα σοβαρά να αναλύσουμε την ανικανότητα όλων αυτών που κουμαντάρουν χρόνια τωρα τις απάτητες περιοχές μας.
-  Το Λαφονήσι με τον κόσμο που έχει ακόμα και τώρα που το ψιλοδιέλυσαν για χάρη των χώρων στάθμευσης χρειάζεται πάνω από 30 τουαλέτες και όχι μόνο δύο. Μάλιστα υπερπολυτελείας. 
Δεν είναι βήμα προς τα μπροστά όλα αυτά που συμβαίνουν εκεί, και φάνηκε πόσο αδιάβαστοι πιάστηκαν όσοι ήθελαν να αλλάξουν το Λαφονήσι, δίχως να δημιουργήσουν πρώτα τις κατάλληλες υποδομές. Οι απώλειες της παραλίας κάθε χρόνο θα είναι μεγάλες, σήμερα υπολογίζονται στο 30%, και κάθε χρόνο θα είναι και χειρότερα αν δεν φτιαχτούν όλα όσα χρειάζονται, και φυσικά όσο παραμένει έτσι η κατάσταση την πληρώνουν τα μαγαζιά της περιοχής....
Με το λιβανιστήρι δεν θα πάει πουθενά η παραλία που μπορεί να μην έχει τα χάλια που είχε τα προηγούμενα χρόνια, όμως υποβαθμίζεται αφού φαίνεται οτι πέριξ αυτής γινεται πανηγύρι.
Ο ειδικός σύμβουλος και τομεάρχης της περιοχής μαλλον έχασε την δύναμη του και δεν μπορεί να επιβάλλει να γίνουν όλα αυτά που ήθελε και ονειρευόταν ...

Υ.Σ Αυτές οι τουαλέτες ειναι ότι το καλύτερο μπορούν οι δήμοι εκεί ; Γιατί αν υπερηφανεύονται οτι πάμε καλύτερα 4.000ε εισπράττει η χέστρα αυτή την ημέρα ...που με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να κανουν θαύματα εκεί..... αλλά υπολογίζω οτι θα μας πουν οτι μπαίνουν και μέσα... όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.