Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η βουλευτής Χανίων κ. Βολουδάκη επισκέφτηκε στην διευθύντρια της πρωτοβάθμιας κ. Τερεζάκη για τα σχολεία του Δήμου Πλατανιά που υηποβιβάζονται.
"Η κ. Βολουδάκη εξέφρασε την ανησυχία της για το ζήτημα υποβιβασμών σχολικών μονάδων του Δήμου Πλατανιά, ύστερα από σχετική αντίδραση  του Δήμου. Η κ. Τερεζάκη διαβεβαίωσε τη βουλευτή ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένας υποβιβασμός στα σχολεία  Σκινέ - Φουρνέ, Γερανίου, και Μάλεμε, διασφαλίζοντας, έτσι, την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την αδιάλειπτη παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στους μαθητές."

- Η κ Βολουδάκη επειδή ξέρει να χειρίζεται τον λόγο πολύ καλά επισημαίνει στην δήλωση της "ΥΣΤΕΡΑ  ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" μάλλον ο δικό μας δήμος δεν αντέδρασε στον υποβιβασμό του 2ου δημοτικού .. οπότε δεν ασχολήθηκε. Τέτοια δεν έχουν ξαναγίνει .. ποτέ στην γειτονιά μας, να υποβιβάζεται ενα σχολείο της πόλης και να μην υπάρχει αντίδραση εκτός απο την αντιπολίτευση του δήμου μας. Είναι άξιο λόγου για τουλάχιστον δεν στηρίχτηκε το σχολείο που ο διευθυντής του ήταν και υποψήφιος σύμβουλος της νυν δημοτική αρχής..
- Πάντως η είδηση που ισορρόπησε λίγο τα πράγματα είναι οτι όλα τα σχολεία των δυσπρόσιτων περιοχών του δήμου Σφακίων, Καντάνου – Σελίνου και Κισάμου θα λειτουργήσουν με την ίδια δυναμικότητα την ερχόμενη σχολική χρονιά.... αλλά για το 2ο δημοτικό Κισάμου ο υποβιβασμός είναι σίγουρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.