Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Η αλήθεια είναι ότι όποιος δεν έχει παρακολουθήσει δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κισάμου, χάνει... συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα και είναι ευχή όλων μας (εμάς που μας αρέσουν τα κοινά) κάποτε να μεταδίδονται και απευθείας, μπας και καταλάβουν τι κανουν..
(Χλωμό το βλέπω με την νυν δημοτική αρχή).
στη δημοτική αρχή νομίζουν μάλλον οτι επειδή είναι η πλειοψηφική δύναμη του συμβουλίου, μπορούν να το "παίζουν" υπεράνω και να διακόπτουν, να διακωμωδούν, να αποπροσανατολίζουν την συζήτηση, όταν οι ομιλητές που δεν ανήκουν στο χώρο τους.
 Δεν έχουν την δύναμη να ακούσουν τίποτα φαίνεται και αν υπάρχει καμία καλή πρόταση προς όφελος του Δήμου, ούτε που θέλουν να την αποδεχτούν όσο σωστή και να είναι.
Είναι μια κομπλεξική δημοτική αρχή που νομίζει ότι όλα τα κάνει σωστά... όμως αποδεδειγμένα τα έχει κάνει όλα μαντάρα.
Ποιοι μιλάνε ...ελάχιστοι, μάλιστα στα λίγα συμβούλια που παραβρέθηκα οι νέοι σύμβουλοι δεν βγάζουν μίλια, ούτε έχουν όπως φαίνεται άποψη .... Την άποψη την έχουν οι παλιοί... οι παλιοκαραβάνες.
Δεν ξέρω αν είναι φόβος, τρακ αμηχανία που βρέθηκαν ανάμεσα σε φωστήρες, αλλά απορώ για ποιο λόγο εκλέγονται, και φυσικά μου προκαλεί εντύπωση αν καταλαβαίνουν τα θέματα έτσι που τα σερβίρουν δημοτική αρχή και αντιπολίτευση. 
Αισθάνομαι ότι πάλι δεν θα βρεθεί ο κατάλληλος διάδοχος ανάμεσα τους... πάλι θα κάνουμε μια τρύπα όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια ... τέτοια υποβάθμιση ατόμων σε ένα σύμβουλο είχα χρόνια να δω και έχω παρακολουθήσει συμβούλια και συμβούλια... από εποχής Σχετάκη και Κατζουράκη που λόγο είχαν άπαντες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.