Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΙΣΑΜΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Την τετραετία 2019-23, η Δημοτική αρχή Μυλωνάκη υλοποίησε και δρομολόγησε σειρά έργων, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και την προσέλκυση των πολιτών, κυρίως παιδιών και νέων, σε αθλητικές δραστηριότητες. 
Σήμερα θα παρουσιάσουμε τις 3 μεγάλες αθλητικές υποδομές που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στην Κίσσαμο, το Κλειστό Γυμναστήριο Κισσάμου, την ολοκληρωμένη αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Κισσάμου και την δημοπράτηση της κατασκευής του Γηπέδου Πλατάνου.
Κλειστό Γυμναστήριο Κισσάμου 
Ο Δήμος Κισσάμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, προχώρησε στην δημοπράτηση του έργου ««ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ-ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», ένα έργο μείζονος σημασίας και πνοής για τον Δήμο Κισσάμου, το οποίο δρομολογήθηκε μετά από πολλά χρόνια και ήδη αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.
Το έργο προβλέπει την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου με συνολικό εμβαδόν 2.000τμ. και χωρητικότητα περίπου 350 θέσεων θεατών συν τις θέσεις ΑΜΕΑ.  Η κατασκευή θα αποτελείται από τον
κυρίως χώρο του κλειστού γηπέδου, από τους χώρους των κερκίδων, τον χώρο ενός μικρού γυμναστηρίου, τους χώρους των αποδυτηρίων, τον χώρο του μηχανοστασίου κ.α.
Ο προϋπολογισμός  ανέρχεται στο ποσό των 2.100.000,00 ευρώ και το έργο έχει συμβασιοποιηθεί και εκτελείται με  Φορέα Υλοποίησης την Περιφέρειας Κρήτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.