Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, με αφορμή πρόσφατες φήμες σχετικά με τη μελέτη του έργου της Παράκαμψης Κισσάμου, ενημερώνει ότι η Δημοτική αρχή Κισσάμου παρακολουθεί στενά, διεκδικεί μεθοδικά και συνεργάζεται με το Υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια Κρήτης για τα μεγάλα και πολύ μεγάλα έργα που αφορούν τον τόπο μας, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στο νομό Χανίων (Φράγματα Ποταμού Ταυρωνίτη, ΒΟΑΚ Χανιά - Κίσσαμος και Παράκαμψη Κισάμου, Νέα Λύκεια Κισάμου κ.α.).
Η μελέτη εκπονείται από το Υπουργείο Υποδομών (μέσω συμβούλων ώστε να έχει ταχύτητες ανάλογες του νέου ΒΟΑΚ) από το οποίο θα εκδοθούν σύντομα και οι σχετικές αποφάσεις.
Ειδικά για την Παράκαμψη Κισσάμου, γνωρίζουμε ότι το έργο πλέον μελετάται με γρήγορους ρυθμούς, με στόχο και αμετακίνητη θέση μας την ολοκλήρωση και περιβαλλοντική αδειοδότησή του με το παράλληλο τμήμα Χανιά – Κίσσαμος του ΒΟΑΚ (που θα κατασκευαστεί μέσω του δικαιώματος προαίρεσης του Χανιά – Ηράκλειο). Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης της Παράκαμψης Κισσάμου, θα διεκδικήσουμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση, ώστε να κατασκευαστεί ταυτόχρονα με το νέο ΒΟΑΚ.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.