Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....

Αποκοιμήθηκε, ζαλίστηκε, είδε κάτι που δεν του άρεσε, ότι κι αν συνέβει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, είχε Άγιο και αυτός αλλά και και κάποιοι που μόλις είχαν περάσει απο το πεζοδρόμιο, και βάρεσε τον τοίχο..
Με αρκετά χιλιόμετρα λοιπόν έπεσε στον τοίχο καταστήματος επί της Ηρώων Πολυτεχνείου της πόλης της Κισάμου, προκαλώντας ζημιές μόνο στο αυτοκίνητο, αφού στην ατυχία του ήταν και τυχερός που δεν κτύπησε ανθρώπους ή το σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν εκεί..
Ο μοναδικός επιβαίνων τραυματίστηκε ελαφρά και για προληπτικούς λόγους μόνο μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: