Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑΣ

Συνέχεια της χθεσινής κουβέντας με τον υπεύθυνο όπως έμαθα του φωτισμού στον Δήμο Κισάμου, που την διάβασαν αρκετοί, μου έστειλα και αυτήν την φωτογραφία. Το στενάκι απο το Τσαρσί (Σκαλίδη σουβλατζίδικο Castello) που οδηγεί στο δρόμο του Τελωνείου.... Αντε τώρα να θέλεις να το περάσεις βράδυ. Είναι απο αυτά που δεν μπορείς να δεις αν δεν κάνεις και μια βόλτα με τα πόδια στην πόλη.. πράγμα που δεν συμβαίνει με τους υπεύθυνους του Δήμου μας.
Φυσικά και μέρα να το κάνεις πάλι θα καταλήξεις σε ασχήμιες αλλά αυτό ειναι η παιδεία μας... μόστρα τα πάντα. Εδώ φαίνεται πόσο απαραίτητη ειναι οι άνθρωποι της δημοτικής κοινότητας Κισάμου... που δεν ξέρω αν υπάρχει και υφίσταται ακόμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: