Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Το χθεσινό τροχαίο μέσα στην πόλη και συγκεκριμένα σε δρόμο του Πύργου, όταν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο ένας κάτοικος Κισάμου με καταγωγή από την Ρουμανία.  
Στο σημείο μετέβησαν ένα όχημα με 2 άνδρες από την Π.Υ. Κισάμου, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον τραυματία ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων χωρίς – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.
Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου έρευνα διενεργεί το Α.Τ Κισάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: