Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΩ.... ΛΕΕΙ

 Δεν ξέρω αλλά μάλλον κάποιοι θεωρούν οτι ειμαι ο μόνος αρμόδιος για να φτιάξω το σήμα, που καταστράφηκε στο τροχαίο του Κορφαλώνα. ..έτσι λίγο πριν απο το μεσημέρι πήρα το ακόλουθο μήνυμα.
- Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την άμεση αντικατάσταση του stop και της απαγορεύεται η στροφή αριστερά κόμβος kοrfalona εργοστάσιο Ρενιέρη. (..υπογραφή)
Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω ειναι να το αναρτήσω μπας και το διαβάσει κάποιος υπεύθυνος, αλλά δύσκολο το βλέπω, μπορεί όμως να μεσολαβήσει ο πρόεδρος της κοινότητας και να βάλει κάτι προσωρινό ώσπου το φτιάξουν και επίσημα (απορία έχω πότε θα φτιάξουν τον κόμβο) 
Δεν ξέρω βέβαια τα αντανακλαστικά των ανθρώπων του ΒΟΑΚ αλλά πιστεύω να έχει φτιαχτεί ώστε να μην έχουμε και άλλα επακόλουθα σύντομα... Αν και ειναι λίγο χλωμό να έλθουν απο το Ηράκλειο ..με τόση κίνηση στο δρόμο πολύ γρήγορα.. αλλά κανείς δεν ξέρει.
Πάντως όσοι περνάτε απο εκεί θα πρέπει να προσέχετε πολύ....ειδικά τώρα που θα γυρίσουν και τα μιλιούνια απο το Λαφονήσι... δίχως στοπ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: