Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

7 Οκτωβρίου 32021 ξεκίνησαν οι εργασίες για τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ Κισάμου στο προσωρινό χώρο που στεγάζει το ΕΠΑΛ στο Μαύρο Μώλος ... 
Όπως έμαθα, αλλά δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω, τα χρήματα τέλειωσαν και δεν φτάνουν για να αποτελειώσει το κτήριο ούτε φυσικά ο δεύτερος όροφος... Να θυμίσω οτι ήταν υπόσχεση της περιφέρειας να τα φτιάξει και με πρόχειρους υπολογισμούς θα κόστιζε γύρω στο 1.000.000 Ε. Φαίνεται οτι όλα πήραν πάνω αυτόν τον χρόνο με αποτέλεσμα να μην φτάνουν να τελειώσει αλλά δεν υπάρχει και διαθέσιμο κονδύλι για να συνεχίσουν.
Φυσικά αν κάνουμε και εμείς πρόχειρους υπολογισμούς το τι χρήμα έχουν ξοδέψει δίχως να έχουμε κάτι μόνιμο και ωραίο μάλλον το ποσό θα υπερβαίνει τα 3.000.000 Ε.
Πάντως όπως μας ανακοίνωσε πριν απο ένα μήνα ο κ. Διγαλάκης, σε 100 μέρες θα έχει τελειώσει και η κατεδάφιση των παλαιών Λυκείων... μας έμειναν δηλαδή 70 μέρες ακόμα, οπότε τα βάσανα μας μάλλον τελειώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: