Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑΝΤΩΝΗ

Δημοτικές τουαλέτες ετοιμάζει ο δήμος μας στον χώρο σταθμευσης της Ηρώων Πολυτεχνείου στην διασταύρωση προς Λουσακιές. Σήμερα τοποθετήθηκε η κατασκευή παρουσία του αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Κισάμου κ. Μαυροδημητράκη. Τις επόμενες μέρες θα συνδεθεί με τον βιολογικό και σύντομα θα παραδοθούν προς χρήση.
Είναι μια προσωρινή λύση που θα εξυπηρετεί όλους όσους βρίσκονται ένα γύρω απο την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου. Προκάτ και προσωρινά μιας και δημοτικά οικόπεδα στο κέντρο δεν υπάρχουν.   
Ας ελπίσουμε οτι πρώτο θα τα κρατάνε καθαρά όσοι πάνε αλλά και οτι θα υπάρχει ανθρωπος που να ασχολείται με αυτές. 
Εκ παραδρομής ξεχάσαμε να αναφέρουμε οτι αυτή η ιδέα ήταν του προέδρου της δημοτικής ενότητας. 
Τέλος σχεδιάζεται και είσοδο έξοδο προς τον χώρο σταθμευσης, πράγμα βέβαια που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, για να μην έχουμε τη γνωστή μουρμούρα "δεν παρκάρω εκεί γιατί ανεβαίνω πεζοδρόμιο". Η είσοδος έξοδος θα ειναι απο την Βαρδαντώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: