Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Εορτή Αγίου Καλλινίκου, Επισκόπου Εδέσσης

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας, 8 Αυγ. και από ώρα 7.00π.μ.-9.00π.μ. εις τον Ι. Μητροπολιτικό μας Ναό (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) θα τελεστεί Όρθρος μετά Θείας Λειτουργίας, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Αμφιλοχίου, επί τη εορτή του Αγίου Καλλινίκου, Επισκόπου Εδέσσης. 
Ο Άγιος Καλλίνικος θα εορταστεί δια πρώτη φορά εις την Ι. Μητρόπολη μας μετά την Αγιοκατάταξη Του από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθεί προς προσκύνηση Εικόνα του Αγίου Καλλινίκου, η οποία εμπεριέχει τεμάχιο εκ του ιερού Του Λειψάνου. Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού όπως λάβει την ευλογία του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας. 
Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: