Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ*** ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

Στρατα-στρατούλα για άλλη για τουρίστρια, αυτή την φορά Ολλανδέζα 49 χρόνων, που δεν τα κατάφερε και αυτή στην ανηφόρα του Μπάλου και ζήτησε βοήθεια δια μέσω του 112. 
Τέσσερεις άνδρες του Πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου και ένα όχημα για να την ανεβάσουν, αφού τα 90+ κιλά που κουβαλούσε ήταν πρόβλημα για το φορείο...
καιρός ειναι να σκεφτεί η δημοτική αρχή ένα τρόπο ώστε να μην χρειάζονται τόσοι άνδρες άδικα.... και το άδικα το λέω όχι για όλες τις περιπτώσεις αλλά σχεδόν σε όλες της ανάβασης του Μπάλου.
Στο χώρο στάθμευσης του Ακρωτηρίου την περίμενε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου όπου την παρέλαβε..
*** Περιπέτεια (ανέβα κατέβα και σήκωσε )για τους Πυροσβέστες που τρέχουν για πράγματα που δεν ειναι αμεση προτεραιότητα τους!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: