Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ -ΟΙΚΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ





 
Η «κυκλοφορία» πολλών λαθραίων τσιγάρων το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Κισάμου, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Α.Τ. Κισάμου, οι οποίοι μετά απο πολύμηνη παρακολούθηση εντόπισαν την αποθήκη-οικία που ήταν κρυμμένα τα λαθραία τσιγάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες νωρίς το πρωί πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι σε χωριό ανατολικά του κόλπου της Κισάμου όπου και βρήκαν μεγάλη ποσότητα με πακέτα λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Ήδη έχει συλληφθεί ένας αλλοδαπός (Πακιστανός) ενώ αναζητείται και ένας συνεργός του, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: