Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;

Σημερινό σχόλιο των Χ.Ν μιας και εμείς σταματήσαμε να κάνουμε σχόλια για την επιχειρηματικότητα της μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου, αφού το έχουμε ξαναπεί οτι ειναι μακρά η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στην Κισαμο.
- 5000 κόσμος καθημερινά, ένα "δάσος" οι ομπρέλες στην Natura, τα ανταποδοτικά πάνε αλλού, ο δρόμος έχει καταντήσει με τόσα αυτοκίνητα καθημερινά σκοτώστρα, τα καλαθάκια απορριμμάτων ειναι δυσεύρετα αφού όσοι μπήκαν στην εταιρεία ειναι μόνο για να εισπράττουν ... και τέλος το καλύτερο ένα μπουκαλάκι νερό μικιό κάνει 1.5ε. 
Φανταστείτε πόσο θα έκανε αν δεν υπήρχε και το σκάφος, ακόμα και αυτό που αγόρασε ο πρώην δήμαρχος και κοντέψανε να τον φάνε οτι έκανε κακή επένδυση... να πηγαίνει το εμπόρευμα. 
Αλήθεια με τόσα λεφτά καθημερινά γιατί δεν βλέπουμε κάτι ανταποδοτικό; Και αυτό δεν ειναι δική μου μόνο απορία ειναι όλων όσων αγαπούν αυτόν τον τόπο και τον βλέπουν να ρημάζει με την συγκατάθεση μας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: