Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Διαβάζοντας τα σχόλια που έχουν γίνει στο διαδίκτυο ως και σήμερα ομολογουμένως στις λίγες μέρες που πήραμε ζεστά την υπόθεση της υποτιθέμενης αδειοδότησης των περιβαλλοντικών όρων για την δημιουργία λατομείων στο Στόμιο, διαπίστωσα οτι εκτός του οτι τα ξέρουμε όλα, δεν μας αρέσει .. και τίποτα. 
Όλοι ειμαστε γνώστες της υπόθεσης, μηδενός εξαιρουμένου, όλοι ξέρουμε αν και δεν μπορούμε να κατονομάσουμε τον φταίχτη ή τους φταίχτες, σχεδόν όλοι έχουμε σοβαρές αντιρρήσεις για τους χειρισμούς που έγιναν και γίνονται, και φυσικά όλοι προσπαθούμε όχι να δούμε το θέμα σφαιρικά και όπως πρέπει, αλλά πρώτιστα μας ενδιαφέρει η γνώμη του διπλανού μας, τι είπε ο τάδε και γιατί το είπε.. Δηλαδή ας μας πάρουν οτι έχουμε και δεν έχουμε αλλά εμείς κυνηγούμε αυτόν που είπε την γνώμη του που ειναι αντίθετη απο την δική μας, με μόνη αιτιολογία για μένα, να ρίξουμε και τις όποιες αποτυχίες θα παρουσιαστούν στο μέλλον και στην εξέλιξη της υπόθεσης, σε αυτούς. 
 Η Δημοτική αρχή καλώς έκανε και άτυπα διόρισε επιτροπή διαχείρισης του θέματος. Μάλιστα αποτελείται απο ανθρώπους που δεν χωρά αμφιβολία οτι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο... Η κ. Μπενιουδάκη είναι ορισμένη νομικός εκπρόσωπος του δήμου μας, ο κ. Κουκουράκης, πρώην δήμαρχος Ιναχωρίου ασχολείται με την υπόθεση δεκαετίες, και ο κ. Πρωτοπαπαδάκης γνώστης και αυτός της κατάστασης μιας και έχει συνεργαστεί για το θέμα με τους εκάστοτε δημοτικούς αρχοντες. Όμως άλλο ειναι επιτροπή διαχείρισης και άλλο επιτροπή αγώνα ....  
Καιρός λοιπόν να φτιάξει (Δημοτική αρχή) και την επιτροπή αγώνα μα μπορεί, για να συντονίζει όλους τους υπόλοιπους.. δηλαδή εμάς... που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, και λέμε το μακρύ και το κοντό μας ..σαν ειδικοί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.