Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ξεκίνησαν οι δράσεις φιλοξενίας των μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου «Χάρισμα», υπό την διοργάνωση του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου, της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κισάμου, (ΕΕΕΕΚ Κισάμου), με στόχο την ενδυνάμωση, την υποστήριξη και την γνωριμία νέων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
Σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού  και συγκίνησης οι νέοι του Συνδέσμου «Χάρισμα», φιλοξενήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητευόμενους του ΕΕΕΕΚ Κισσάμου, όλοι μαζί έγιναν μια παρέα όπου γευμάτισαν, χόρεψαν και τραγούδησαν.
Στην επίσκεψη γνωριμίας παρευρέθηκε ο π. Αντώνιος  Αρετάκης, Διοικητικός Διευθυντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου, όπου καλωσόρισε τα μέλη του Συνδέσμου «Χάρισμα» από την Κύπρο και μεταξύ άλλων,  τόνισε  ότι η πρωτοβουλία αυτή σηματοδοτεί την αφετηρία για περαιτέρω ανάλογες  ενέργειες στην Κοινότητα.
Στα πλαίσια των ανωτέρω εκδηλώσεων την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, 8:00 μ.μ., στο προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου του Αγίου Οικουμενίου, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου θα ακολουθήσει συναυλία ανοιχτή προς το κοινό όπου ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Χάρισμα», με την Νεφέλη Αντωνίου και το ΕΕΕΕΚ Κισάμου θα μας ταξιδέψουν με τις φωνές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.