Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το οτι υπάρχει πρόβλημα δεν ειναι κάτι το καινούργιο απλά επειδή δεν υπάρχει πίεση προς όλους αυτούς που παράνομα σταθμεύουν στα 200 τ.μ της πλατείας, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Ανά 20 λεπτά και απο τρία διαφορετικά φορτηγά τροφοδοσίας και μάλιστα μετά τις 11.00 το πρωί που απλά σημαίνει οτι δεν τηρείται και το ωράριο τροφοδοσίας που έχει ψηφιστεί και απο το δημοτικό συμβούλιο.

Κάποτε μας πείραζαν τα κρασπεδόρειθρα του Σταθάκη και σύσσωμη η αντιπολίτευση (νυν δημοτική αρχή) έγραφε κατεβατούς για την ανικανότητα της αντιμετωπίσεως της κατάστασης. Πέρασαν 5 χρόνια Σταθάκη και 3 της νυν δημοτικής αρχής και η κατάσταση παραμένει όπως την θυμόμαστε από το 2012. Κρίμα γιατί ήταν απο τα εύκολα "προβλήματα" της πόλης και υπήρχαν υποσχέσεις για γρήγορη λύση... φυσικά σήμερα με αναμμένες τις μηχανές, όση ώρα ξεφορτώνουν, τα μαγαζιά, οι πελάτες, οι επισκέπτες δικαιολογημένα διαμαρτύρονται..
Μάλιστα ειναι ντροπή για τον μοναδικό μας επισκέψιμο χώρο στην πόλη, το αρχαιολογικό Μουσείο, να του δίνουμε τέτοια εικόνα διαφήμισης.
Ξέρω οτι ειναι δύσκολο τέτοια ώρα να το δουν οι υπεύθυνοι, μιας και ειναι απασχολημένοι με σοβαρότερα θέμα... αλλά καλό ειναι να πεταχτούν μια στιγμή ώστε να το δουν με τα μάτια τους και να αντιληφθούν την τραγική κατάσταση της πλατείας.

Υ.Σ Με ποια λογική θα πιείς καφέ στην πλατεία όταν θα βλέπεις 4-5 φορτηγά να ξεφορτώνουν με αναμμένες τις μηχανές;  
Φυσικά και πρέπει να τροφοδοτηθούν τα όσα μαγαζιά υπάρχουν αλλά ως και τις 9.00 - αντε 10.00 το πρωί μετά ειναι παράλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.