Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΤΟΝ "ΠΑΡΑΠΡΟΣΕΞΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ Η "ΚΥΡΙΑ"

Άλλη μια περίπτωση απάτης-κλοπής εξιχνίασε το Α.Τ Κισάμου τις τελευταίες μέρες που δείχνει οτι δεν πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς και αυτές που βάζουμε στο σπίτι μας για να μας προσέχουν..
Πέθανε κάποιος παππούλης και όταν μετά απο κάμποσες μέρες οι οικείου του προσπάθησαν να κλείσουν τους λογαριασμούς του, τους βρήκαν μηδέν. Όμως βλέποντας τους διαπίστωσαν οτι είχαν γίνει αναλήψεις σε ημερομηνίες ...που δεν δικαιολογούταν σε λογαριασμό που έμπαινε η σύνταξη του. Η πρώτη ανάληψη έγινε την ημέρα που πέθανε και η δεύτερη την ημέρα της κηδείας του... 
Αφού έγιναν οι σχετικές μηνύσεις, την υπόθεση ανέλαβε το Α.Τ Κισάμου που κατόρθωσε πολύ γρήγορα να ανακαλύψουν, απο που έγιναν οι αναλήψεις αλλά και απο το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας να δουν την "κυρία" που ξάφρισε τα τελευταία χρήματα του παππούλη, χρησιμοποιώντας φυσικά την κάρτα του που είχε ξάφρισε την ημέρα του θανάτου του. Χθες λοιπόν συνελήφθη η "κυρία" απο την Βουλγαρία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αφού στο σπίτι της βρέθηκε και η κάρτα αλλά και τα σχετικά έγγραφα της ανάληψης του ποσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.