Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

 Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου σε συνεργασία με την εταιρία PublicOTA, διοργανώνει εκδήλωση για το νέο μοντέλο ανάπτυξης που χρειάζεται η πόλη μας. Η ομιλία θα έχει δυο θέματα:
(α) Διαφημιστική προβολή - Νέο μοντέλο διαχείρισης της Μονομετοχικής Εταιρίας του Δήμου μας
(β) Κισσαμίτικο Ελαιόλαδο - Νέος δρόμος για να καρπωθούν οι αγρότες μας μεγαλύτερο μερίδιο από την αξία του προϊόντος τους.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι παλιοί Εμπορικοί σύλλογοι βαδίζει πλέον ο ΝΕΣΚ και αυτό φαίνεται καθημερινά με τις κινήσεις που κάνει. Βαδίζει προς το κοινό καλό προς το συμφέρον της πόλης και των δημοτών, εμπόρων και επιχειρηματιών, προς την κατεύθυνση που αρμόζει σε ένα ανεξάρτητο και με ευθύνες συλλογικό όργανο.
Ξέρω οτι κάποιοι θα έχουν βγάλει σπυράκια με το άκουσμα της εκδήλωσης (φανταστείτε και να γίνει* κιόλας) μιας και η πρόταση αυτή αλλά και η όλη διαδικασία μοιάζει να ειναι ένα ξεκαθάρισμα κακών πρακτικών που δεν μας τιμούσαν τόσα χρόνια με πάμπολλα παράπονα πολιτών -δημοτών ως προς τα της μονομετοχικής, που κακά τα ψέματα κατάντησε να ειναι ένα καλό μαγαζάκι ψήφων για την εκάστοτε δημοτική αρχή, δίχως να υπάρχει όφελος προς την πόλη αλλά και κάτι το ανταποδοτικό στους χώρους που "τρυγά". 
Μπράβο λοιπόν και ας ελπίσουμε οτι κάποτε θα καταλάβουν οι ερχόμενοι στην εξουσία οτι οι θέσεις ειναι πρόσκαιρες και δεν ειναι μαγαζάκια κανενός, αλλά θα καταλάβουμε και εμείς οτι όποιος προσπαθεί για το καλό της πόλης στο τέλος επιβραβεύεται. 
Ας ελπίσουμε οτι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα αμολήσουν τα "σκυλάκια", που το μόνο που ξέρουν ειναι να γαυγίζουν μονόπλευρα, και να αποδεχτούν οτι υπάρχουν και καλύτεροι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ιδέες ... και βλέπουν οτι το χάλι μας ειναι απερίγραπτο.
Έρχεται και η ημερίδα της ΕΠΟΦΕΚ για τις περιοχές Natura της Κισάμου...στις 15 Μαίου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.