Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΗ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Επειδή ειναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται γιατί δεν πέφτει μονοκόμματα η άσφαλτος απο το Καστέλι έως και τον Πλάτανο ή τη Φαλάσαρνα, τουριστικός προορισμός παγκόσμιας εμβέλειας με δρόμο για τα πανηγύρια, την απάντηση την έδωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Κισάμου κ. Κουνδουράκης ο οποίος μου έγραψε....
"Τα δύο κομμάτια είναι ένα έργο που ονομάζεται έργο αποκαταστάσεις οδικής ασφάλειας, το επόμενο έργο το οποίο είναι το έργο που για το οποίο αν και το γνωρίζουν πολλοί δεν έχουν κάνει καμία αναφορά είναι όλος ο υπόλοιπος δρόμος έως τον Πλάτανο που θα γίνει στο επόμενο διάστημα για το οποίο υπάρχει ήδη ανάδοχος.Το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει δεν το γνωρίζουμε εννοώ την ημερομηνία."

Ευχαριστούμε τον κ. Κουνδουράκη .. οπότε ξέρουμε γιατί πέφτει διακεκομμένη η άσφαλτος αν και τα σημεία που έχουν αφήσει ειναι σε χειρότερη κατάσταση απο αυτά που φτιάχνουν. Η αλήθεια ειναι βέβαια οτι αν δεν γινόταν η ερώτηση δεν θα μαθαίναμε τον λόγο, αλλά ενδιαφέρον προκαλεί  και "το αν και το γνώριζαν πολλοί" δίχως βέβαια να κατονομάζει ποιους, αμφιβάλλω βέβαια αν το ήξεραν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες... Ευχή όλων μας ειναι να αποκατασταθούν όλοι οι δρόμοι του Δήμου μας ειδικά στους τουριστικούς προορισμούς που ειναι σε άθλια κατάσταση, μιας και το χρήμα υπάρχει. Δεν κουβεντιάζουμε μόνο για τη Φαλάσαρνα, αλλά και το κομμάτι Καλουδιανά- Χρυσοσκαλίτισσα που και εδώ ειναι ... κατσικόδρομος. Υπάρχουν δρόμοι που έχουν χαλάσει το 2013 και ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί.... 9 χρόνια μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.