Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ

 

"Χθες έγινε η γενική συνέλευση της ένωσης μας, με τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου και την τουριστική περίοδο να έχει ήδη ξεκινήσει, το φαινόμενο της απαξίωσης και η συνεχιζόμενη αδιαφορία των ξενοδόχων της περιοχής μας συνεχίζεται, η συμμετοχή δεν ξεπέρασε τα 10-15 μέλη." ΚΠ
Διαβάζω στο διαδίκτυο για την προγραμματισμένη συνάντηση των Ιδιοκτητών Τουριστικών Μονάδων περιοχής Κισάμου.... απο μέλος της Ένωσης που παραβρέθηκε.
Και πραγματικά οι φωτογραφίες ειναι αποκαρδιωτικές ... βλέποντας το ενδιαφέρον των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό στην περιοχή μας. Η Ένωση έχει πάνω απο 100 εγγεγραμμένα μέλη αυτά τα 12 χρόνια λειτουργίας της αλλά όπως έμαθα απο την αρχή η Ένωση αντιμετώπιζε υπαρξιακά προβλήματα και μάλλον όπως φαίνεται δεν πρόκειται να μας ενοχλεί για πολύ. Εξάλλου την επόμενη χρονιά έχουμε εκλογές στην Ένωση αλλά με το ενδιαφέρον αυτό (15 μόλις τα μέλη που ειναι ταμειακώς εντάξει) δεν βλέπω να υπάρχει απο κανένα ενδιαφέρον. Κρίμα βέβαια γιατί η περιοχή μας χρειάζεται να έχει φωνή... αλλά όπως όλα μας. Ας ειναι καλά οι παραλίες μας που μαζεύουν πολύ κόσμο... και έχουμε και εμείς.
Είμαστε όλοι του last minute και νομίζουμε οτι έτσι θα σώζουμε το παιχνίδι κάθε χρονιά δίχως μια καμπάνια, δίχως μια εκδήλωση, δίχως μια παρουσίαση.... αφημένα όλα στην τύχη τους.
Γενικώς ειμαστε ικανοποιημένοι με την παλιοκατάσταση μας.....
Και ο δήμος παρόν... για να λύσει αν υπάρχει πρόβλημα, που όπως φαίνεται δεν υπάρχει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.