Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

 Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στον προπονητή Λευτέρη Βεστάκη, και ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση του Νέου Κισσαμικού που μέσα σε λίγα χρόνια ξαναέφεραν την ομάδα απο το μηδέν στην Α΄ κατηγορία Χανίων.
Δυο παιχνίδια πριν απο το τέλος του πρωταθλήματος και η νεαροί ποδοσφαιριστές του Νέου Κισσαμικού στέφτηκαν πρωταθλητές σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με αρκετές ομάδες ισοδύναμες.
Συγχαρητήρια σε όλους.
Για το τυπικό ο Νέος Κισσαμικός νίκησε με 4-0 την Ασπίδα με τον Μπέρντιο να σκοράρει στο 18′, 19′, 66′, ενώ στο 61′ ο Οκερέκε είχε κάνει το 3-0.
Δήλωση μετά το τέλος του αγωνα έκανε και ο πρόεδρος του Νέου Κισαμικού Αντώνης Σταθόπουλος λέγοντας οτι "Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια … μέσα από όλες τις αντιξοότητες, ανταμείφθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β ΕΠΣ Χανίων !!! Συγχαρητήρια σε όλους , παίκτε , προπονητικό τιμ αλλά και στον υπέροχο κόσμο μας που μας ακολουθούσε παντού !!!! 
Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΓΣ είναι ΕΔΩ"
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συγχαρητήρια επιστολή έστειλε προς τον Νέο Κισσαμικό και η άλλη ομάδα της περιοχής μας που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία Χανίων η Θύελλα Καλαθενών, τονίζοντας.
Το Δ.Σ του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ συγχαίρει την ομάδα του ΝΕΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ  για την σεζόν 2021-2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.