Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ

Μια σημαντική εθελοντική εργασία είχαμε σήμερα στα ανατολικά του Δήμου μας, και στην παραλία του Δραπανιά, που με πρωτοβουλία της Κοινότητας Δραπανιά και της πολιτικής προστασίας του Δήμου Κισάμου αλλά πολλών συλλόγων και φορέων έγινε μια πρώτη καθαριότητα απο τα απορρίμματα του ναυαγίου του "MANASSA ROSE M".

Άνθρωποι της καθαριότητας του Δήμου, μηχανήματα του δήμου, Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου, η Νεολαία Κισάμου, το ΕΕΕΕΚ Κουτουφιανών, αρκετός νέοι, πολλοί ξένοι που μένουν μόνιμα στην Κίσαμο που έχουν και μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοια, έδωσαν το παρόν αν και κατά γενική ομολογία θα μπορούσαν να ειναι και περισσότεροι ιδιαίτερα απο το παραλιακό μέτωπο Μετόχι-Δραπανιάς-Νοπήγεια.

Επειδή οι εργασίες στο ναυάγιο θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες δεν θα ειναι άσχημο, απο δική μας πρωτοβουλία να πηγαίνουμε μια βόλτα προς τα εκεί και με μια σακούλα  να μαζεύουμε ότι η θάλασσα θα ξεβράσει. Ας ελπίσουμε οτι και ο Δήμος θα σκεφτεί να τοποθετήσει κάδους και σακούλες σε όλο το παραλιακό μέτωπο, μιας για πολύ καιρό η θάλασσα θα βγάζει τις βρωμιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.