Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Δεν βλέπω και πολύ ενθουσιασμό στο πλήθος με την ανακοίνωση της υπογραφής της σύμβασης για το κλειστό γυμναστήριο Κισάμου.... όλοι γράφουν απο κάτω "Μακάρι" "Αμήν" και μια δυσπιστία πλανάται στην ατμόσφαιρα της πόλης, ακόμα και μετά απο τις υπογραφές. 
Ξέρω βέβαια απο που πηγάζει αυτή η δυσπιστία, ειδικά όταν πρόκειται για υποσχέσεις, αλλά κάποτε θα πρέπει να αρχίσουμε να τους πιστεύουμε. Ξέρω ακόμα οτι όλοι μας θα περιμέναμε να δούμε να ξετελεύει άλλο έργο στην Κίσαμο αυτόν τον καιρό, αλλά και εκεί έχουμε πάρει τις σχετικές υποσχέσεις και ελπίζουμε.
Εγώ δεν έχω πάντως δυσπιστία σε κανένα απο αυτούς που μας υποσχέθηκαν απλά νοιώθω λίγο απογοητευμένος που όπως ανακοινώθηκε πρώτα θα φτιάξουμε το γυμναστήριο μας και μετά τα Λύκεια. Από την στιγμή που θα βρεθεί ο ανάδοχος σε 2 χρόνια θα έχουμε γυμναστήριο ώστε να κάνουμε τα παιδιά μας καλούς αθλητές.. γράμματα δεν χρειάζονται... τα παίρνουν απο τα φροντιστήρια.
Φυσικά μπορεί να ξεφύγει και το γυμναστήριο λίγο απο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του, σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή μας.. αλλά κάτι τέτοιο το απευχόμαστε...και όλοι λέμε αμήν και πότε!!!
Τέλος τα πανηγύρια γίνονται άμα κόβουν την κορδέλα.. έ καλά εμείς θα μου πείτε πάμε ανάποδα... αφού κορδέλα όχι μόνο δεν θυμόμαστε πως κόβετε, αλλά και όσοι θυμόμαστε ο δέσποτας ήταν στην μέση που κρατούσε το ψαλίδι

Υ.Σ Τρομερό φαίνεται το κλειστό στις μακέτες ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.