Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Όπως ανακοίνωσε πριν απο λίγο η Ένωση Γονέων του Δήμου Κισάμου ξεκινάει τον αγώνα της, πρωταρχικά για ενημέρωση των γονέων σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το άνοιγμα των σχολείων με αρχή αύριο Τρίτη 11/1 όπου θα δοθεί  συνέντευξη τύπου στο 1ο Δημοτικό Κισάμου το απόγευμα στις 6.30. Την Πέμπτη 13/1 και ώρα 5:30 θα γίνει η σύσκεψη των συλλόγων γονέων του Δήμου Κισάμου στο 2ο Δημοτικό σχολείο.  (Δείτε ανακοίνωση Ένωσης 10/1/2022 για άνοιγμα Σχολείων)
Την Παρασκευή 14/1 θα γίνει συνάντηση με τον Δήμο Κισάμου διεκδικώντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, αλλά και κοινοποίηση των αποφάσεων που θα παρθούν απο την σύσκεψη της Πέμπτης.
Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: