Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-COVID ΕΠΟΧΗ

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας του Συνδέσμου μας από τη συντροφιά των ενοίκων του Αννουσάκειου Ιδρύματος, λόγω του covid-19, σήμερα, 5 Νοεμβρίου 2021, η χαρά μας ήταν μεγάλη που βρεθήκαμε ξανά μαζί τους σε μια πολύ όμορφη ψυχαγωγική μουσική εκδήλωση.
Οι ένοικοι του Ιδρύματος, χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες, απόλαυσαν για περίπου  δυο ώρες  τη ζεστή παρέα μας, με μουσική και τραγούδια από τους κ. Φαραγγιτακη  Εμμανουήλ και Χορευτάκη Γιάννη και έστω για λίγο ξέφυγαν από την καθημερινότητά τους.
Τα πρόσωπα όλων έλαμπαν από χαρά γι’ αυτό το όμορφο πρωινό. Μακάρι σύντομα να μπορέσομε και πάλι να δώσουμε χαρά και κέφι σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που περιμένουν από μας μια ζεστή κουβέντα και έναν καλό λόγο. Να τους δείξομε πως πάντα νοιαζόμαστε γι’ αυτούς.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης  εξέφρασα από καρδιάς ευχαριστίες:
Προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ Αμφιλόχιο, Πρόεδρο του Ιδρύματος για το αμέριστο ενδιαφέρον του, ώστε οι ένοικοι να έχουν την πλήρη ασφάλεια απέναντι στην πανδημία, αλλά και να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό όλες τις παροχές του Ιδρύματος.
Προς τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αρετάκη Αντώνιο, Διοικητικό Διευθυντή του Ιδρύματος, ο οποίος μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, για την εκ μέρους του ενδεδειγμένη προστασία όλου του προσωπικού και των τροφίμων του Ιδρύματος.
Προς το Δ.Σ του Συνδέσμου μας, που ήρθε με διάφορα εδέσματα για να χαιρετήσει και να δώσει χαρά σε όλους τους ενοίκους του Ιδρύματος.
Στο προσωπικό του Ιδρύματος, για την καθαριότητα, την ευγένεια και τη χαρά που χαρίζει καθημερινά στον καθένα ξεχωριστά μέσα στο Αννουσάκειο.
Στους αξιόλογους μουσικούς μας Φαραγγιτακη Εμμανουήλ και Χορευτάκη Γιάννη, οι οποίοι στο κάλεσμά μας, με περίσσια προθυμία, έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν τραγούδια που χάρισαν σε όλους πλούσια ψυχαγωγία.
Στους ελεγκτές, στην είσοδο του προαυλίου χώρου, οι οποίοι ευγενικοί και γελαστοί, εκτελούν όλο το 24ωρο τα καθήκοντά τους.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου
Κατάκης Παντελής
Φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.