Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟΨΗ

Η Κυβέρνηση αντί του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ = ‘‘ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ - ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ’’, να αναγγείλει και να ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΦΑΤΙΚΑ στους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ να ΤΗΡΟΥΝ τα ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ διότι και ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ και ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ και τον ιό και τις ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ του. ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ και μοιάζουν με ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ.
Ο έλεγχος ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ με το ΚΙΝΗΤΟ του καταστηματάρχη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Η εφαρμογή για την υποχρέωση ελέγχου σε είσοδο, συνεύρεση, συνεστίαση κλπ το ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και για τους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ για να έχει ΑΞΙΑ.
ΑΛΛΩΣ η μετατροπή των καταστηματαρχών σε ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ (όπως οι Φουσκωτοί στα νυκτερινά κλπ) η ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ, είναι φούσκαλα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. 
Διότι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ και ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ και ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ και τον ιό και τις ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ του.
Γιάννης Αννουσάκης 
Πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: