Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όπως γράψαμε προχθές στις αρχαιρεσίες της περασμένης Παρασκευής, στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Χανίων που κέρδισε η παράταξη των «Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων», νέος πρόεδρος εξελέγη ο Κισσαμίτης Ιωάννης Βερυκάκης, και τον συμπληρώνουν στο νέο Δ.Σ οι:
Αντιπρόεδρος Μπικάκης Παναγιώτης
Γραμματέας Καλαμαράκης Ιωσήφ
Ταμίας Πισσαδάκης Γιώργος
Μέλη Βεστάκης Μιχαήλ του Δημητρίου
και Μπουμπουραλάκης Ιωσήφ.
Μαζί με τρία μέλη απο τον συνδυασμό του Μανούσου Σταυριανουδάκη.
Ο νυν πρόεδρος Γιάννης Βερυκάκης όσο και ο πρώην κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης με ανακοινώσεις τους απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης, 4 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί στον κόμβο Μουρνιών.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων στηρίζει τον αγώνα των κτηνοτρόφων και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στον κόμβο των Μουρνιών, αναφέροντας...
-Η περικοπή των επιδοτήσεων, η συνεχής αύξηση του κόστους παραγωγής και τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών έχουν φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους. Η πολιτική της κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων, είναι η πιστή εφαρμογή της νέας ΚΑΠ και είναι υπέρ των μεγαλοαγροτών, των μεταποιητών και των μεγαλεμπόρων. Αποδεικνύεται από την ζωή ότι θέλουν να συγκεντρωθεί η γη και η παραγωγή σε λίγα χέρια εις βάρος των μικρών και μεσαίων βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων. Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνας.
Στηρίζουμε τους αγωνιζόμενους κτηνοτρόφους, τις κινητοποιήσεις τους και τα αιτήματα επιβίωσης τους
Όλοι την Πέμπτη 4/11 στις 11:00πμ στον κόμβο των Μουρνιών με τα αγροτικά μας αυτοκίνητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.