Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ!!!

 Η κατασκευή του θα ξεκινήσει το 2023 και η έναρξη λειτουργίας του αναμένεται το Μάιο του 2025 σε έκταση 200 στρεμμάτων.
Στην Κρήτη επεκτείνεται ο όμιλος Sani/Ikos, ανακοινώνοντας την εξαγορά συνολικής έκτασης άνω των 200 χιλιάδων τ.μ. στον κόλπο του Κισάμου Χανίων, με στόχο τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχειακού συγκροτήματος υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts στο νησί.
Η συνολική επένδυση του ομίλου στην Κρήτη, θα ξεπεράσει τα 125εκ. ευρώ.
Το νέο Ikos Kissamos θα διαθέτει συνολικά 400 δωμάτια, bungalows και βίλες που θα εκτείνονται σε παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων.
Η κατασκευή του θα ξεκινήσει το 2023 και η έναρξη λειτουργίας του αναμένεται το Μάιο του 2025. Για τη δημιουργία της ενιαίας έκτασης των 200 χιλιάδων τ.μ., ο όμιλος απέκτησε και ενοποίησε περισσότερα από 30 επιμέρους οικόπεδα. Μετά την ολοκλήρωση του, θα δημιουργηθούν περισσότερες από 750 νέες θέσεις εργασίας....... γράφουν τα ΜΜΕ απο χθες αν και η επένδυση είναι γνωστή εδώ και 2 χρόνια. Ας ελπίσουμε οτι αυτό θα αλλάξει και την συνολική εικόνα της πόλης και ξεφύγουμε λίγο απο τα γνωστά τετριμμένα.
Τέλος είμαι σίγουρος οτι τα επόμενα χρόνια θα καταναλωθούμε αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι, αδιαφορώντας οτι κάτι τέτοια βγάζουν περιοχές σαν την δική μας απο την μιζέρια. Φυσικά για να γίνουν αυτές οι επενδύσεις πρέπει να υπάρχει και ισχυρή θέληση απο την δημοτική αρχή να προσφέρει.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.