Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

 Στην Κίσαμο η οικογένεια των Γάλλων που κάνει τον γύρο της Ευρώπης με…δύο ποδήλατα!
Η πενταμελής οικογένεια έφτασε στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω Ιταλίας και αφού πέρασαν από το Φαράγγι του Βίκου τα Μετέωρα μια πορεία 350 χιλιομέτρων, έφτασαν στον Πειραιά από όπου ταξίδεψαν για Κρήτη.
Μετά την Κρήτη, σύμφωνα με το πλάνο τους, η οικογένεια θα ταξιδέψει σε Ιταλία, Σαρδηνία, Κορσική, νότια Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κεντρική Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και θα συνεχίσουν στη Βόρεια Ευρώπη κάνοντας τον «κύκλο» επιστρέφοντας σιγά-σιγά προς τη χώρα τους! Πάντως είναι πλήρως εξοπλισμένοι για για κάθε καιρό.
Φυσικά μια απαραίτητη στάση και στην πόλη μας και στο ποδηλατάδικο του Αντώνη Φουρναράκη για τα απαραίτητα ανταλλακτικά της δύσκολης αυτής εκδρομής, και δώρο απο τον Αντώνη δυο ελληνικές σημαίες για τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: