Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αρχαιρεσίες 22-9-2021
 Πάνε 20 μήνες πανδημίας και οι ζωές όλων μας έχουν επηρεασθεί, σε όλους τους τομείς. Σοβαρό κοινωνικό θέμα, η απουσία εκδηλώσεων, εξ αιτίας της απαγόρευσης. Αυτό συνεπάγεται έλλειψη της ανθρώπινης επικοινωνίας, της ψυχαγωγίας, της αλλαγής παραστάσεων και ψυχολογίας.
 Φυσιολογικά λοιπόν και ο Σύλλογός μας, επηρεάστηκε από τις καταστάσεις και δεν κάνει ούτε τις καθιερωμένες του εκδηλώσεις, ούτε κάποιους περιπάτους, που δικαιολογημένα αποζητούν τα μέλη και οι φίλοι του. Δεν απουσιάζει όμως από τον κύριο προορισμό του, την Κοινωνική Πρόνοια. Με τα λιγοστά του έσοδα, από τις συνδρομές, που ευχαρίστως προσφέρουν τα μέλη του, δηλώνει παρόν, όπου και οπότε χρειαστεί. Ενισχύει με δωροεπιταγές πλέον τους αναγκεμένους της καθημερινότητας, συνεισφέρει σε νοσήλεια ασθενών, στηρίζει οικονομικά τους συγγενείς των αν χρειασθεί, πληρώνει ενοίκια, έστειλε τρόφιμα στους πυρόπληκτους.
 Είναι ξεχωριστή εμπειρία η συμμετοχή σε τέτοιες δράσεις. Ιδιαίτερη η ικανοποίηση και τα συναισθήματα, που φέρνει η προσφορά, η ενσυναίσθηση και η συλλογικότητα. Τελικά κερδίζουμε ψυχικά οφέλη, που είναι ανώτερα από τα υλικά που προσφέρουμε. Ανάγκη και ηθικό χρέος, ο Σύλλογος να συνεχίσει την πορεία και το έργο του στον τόπο.
 Όμως χρειάζεται και νέα μέλη στο Συμβούλιό του. Εμείς οι παλαιότερες δώσαμε, ό,τι είχαμε να δώσουμε, κάποιες αδυνατούν να συνεχίσουν και θέλουν να αποχωρίσουν. Χρειάζεται να μπει νέα γενιά, νέο αίμα, νέο πνεύμα, νέα πνοή, νέες δράσεις. Γι’ αυτό καλούμε, όποια επιθυμεί, είναι δεν είναι μέλος του Συλλόγου, να δείξει ενδιαφέρον για τις εκλογές, που θα γίνουν την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, στο ενοριακό κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα, από τις 5.00 έως τις 8.00 το απόγευμα. Υποψηφιότητες δηλώνονται στα μέλη του Δ.Σ. ως τις 20 Σεπτεμβρίου. Απαραίτητο επίσης να έχουμε και συμμετοχή στην ψηφοφορία. Εκτός από τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν και άλλα νέα μέλη που θα εγγραφούν την ώρα της ψηφοφορίας.
Για το Δ.Σ. η Πρόεδρος
Νταγκουνάκη-Χαρτζουλάκη Ανθούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: