Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/-ΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Γιώργιος Μυλωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργιος Χαχλάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μιχάλης Θεοδωρογλάκης και η δημοτική αρχή, εύχονται ολόθερμα καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισσάμου.
Φτάνοντας στο τέλος μιας ομολογουμένως δύσκολης χρονιάς για όλους, και ιδιαίτερα για εσάς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, έφτασε η στιγμή να συμμετέχετε στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε  με σιγουριά, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και χωρίς άγχος, όσο αυτό είναι δυνατό. 
Προκειμένου να πετύχετε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οπλιστείτε με αισιοδοξία, δύναμη, υπομονή και επιμονή και κυνηγήστε το στόχο και το όνειρό σας.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Ο Δήμαρχος Κισσάμου         
Γεώργιος Μυλωνάκης           
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας   Ο Πρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής  
Γεώργιος Χαχλάκης             Μιχαήλ Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: